9 maanden


Heel langzaam komt onze eerste “Gotcha day” ( 7 Feb) eraan. Dat is de dag dat je een dier geadopteerd hebt. Gister was het de dag dat Mira precies 9 maanden bij ons woont.

Groevenbeekse Heide te Ermelo

Heftige paar weken geweest voor Mira. Het geknal van het vuurwerk komt langzaam eraan… Honden zoals Mira zijn vaak al zeer angstig voor harde geluiden, zoals harde wind wat loeit door de bomen en de huizen. Dierenarts geweest, nieuwe honden ontmoet… dat was echt even te veel voor Mira. Als wij dat merken dan gaan we kleinere rondes lopen en niet lekker naar de hei.

Houd de camera ondersteboven, dan krijg je een ander perspectief

Want leuke dingen geven ook stress… We merkten dat ze erg onrustig was, dus de afgelopen anderhalve week, de wereld echt klein en relaxed gehouden en dat werkt uitstekend, ze werd weer ontspannen.

Dus vandaag sinds een paar weken weer naar de hei geweest en dat was een goeie zet. Niet te grote ronde gedaan… Ik denk dat we nu een klein beetje weten, wat het beste voor haar is. Je weet het echt niet met 2 maanden al. Je ziet het… wij zijn al 9 maanden verder.

Net heerlijk gewandeld, ze had er echt weer lol in en zodra ik/wij merken dat ze dichter bij mij.ons blijft lopen, lopen we weer richting huis… dan is ze gewoon moet.

Maar wat is ze toch een schatje, onze Miertje…. Ons alles!

Lekker struinen

Een poot van Mira en een groet van ons

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon
Tweet 20
fb-share-icon20