De Groevenbeekse heiGisteren 1 oktober, heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en Mira haar tuigje en zijn wij lopend naar de hei gegaan. Mira heeft enorme angst voor het onbekende. Hemelsbreed is het maar 500m lopen maar wel een redelijke drukke kruizing over en het spoor.

De Groevenbeekse Heide in Ermelo is een losloop gebied en echt groot! En dit is dus op loopafstand van ons. Heerlijk

Ik wilde Mira eerst haar anti-ontsnappingstuigje aan doen maar…. het wordt HOOG tijd dat we echt vaker naar de hei gaan whahaha. De lijn om haar taille past niet meer haha. Gelukkig hebben we nog een gewoon tuigje. Ik ga dan met 2 lijnen, 1 aan het tuigje en 1 aan de halsband naar de hei. Ik heb dan meer controle over haar, als ze even in de paniek modus schiet. En een back up, mocht er 1 onverhoopt stuk gaan. Bij een normale ronde gaat ze alleen aan de halsband want ze niet te houden aan een tuig. Ze sleept je dan alle kanten op. Zeer vermoeiend.

Het ging wonderings waardig beter dan verwacht. Toevallig bijna geen verkeer en geen trein. Terugweg wel OP het spoor, dikke auto met politie begeleiding voor en achter inclusief zwaailicht… maar ze was gelukkig moe…

Dus dit was een WELKOME verandering, ook omdat ik meer wil lopen, ik wandel graag en nog steeds sinds exact de dag dat wij Mira kregen 7 feb. zonder stok. Heerlijk kunnen we vaker gaan…. ik hou zelf zo van wandelen, maakt je hoofd lekker leeg.

Dus vandaag mijn man meegesleept om lopend naar de hei te gaan. En we hebben een grote ronde gedaan… pfffft…. we konden alle 3 niet meer hahaha.

En ze doet het zo goed, lekker los op de hei.


Van de week heb ik twee gratis canvas foto’s besteld alleen de verzendkosten.

Dus meteen Mira vereeuwigd šŸ˜€

Please follow and like us:
error1
Tweet 20
fb-share-icon20