Lief


Wat doet ze het toch supergoed, al haar angsten overwinnen. Echt een held is ze!
Het enige wat wij doen, is haar bv 1x iets laten zien en daarna mag ze het zelf bepalen en doen wanneer ze het doet. En door haar loop ik al 6 weken zonder stok. Moet zeggen vind het wel eng  als ik zonder Mira of Stephan loop. Dus helemaal “los”.  Maar het voelt zo bevrijdend! Wij helpen haar en zij helpt mij. 

WAARSCHUWING voor de foto!Oh te laat…. je bent flieft… Je bent nu dus reddeloos verloren!
Hoe kan je nu niet voor deze charmes vallen. 
****

Ze doet het de afgelopen dagen en vandaag zo ontzettend goed! 
Loopt lekker mee buiten… nog niet zoals we het graag zouden willen maar het wandelt al heel wat fijner. En ze doet het met een vrolijke kwispel

Als ik haar roep, komt ze naar mij toe… en met een kwispel.
Loopt helemaal blij naar de deur. En vooral ook blij naar buiten en weet precies, hoe de route is.

Klopt,  een kwispel zegt niet altijd dat een hond blij is, maar in dit geval wel. De staart gaat wat vaker ontspannen “hangen” en ze kijkt je blij en flieft aan, zoals op de bovenstaande foto. 

Gaat wat meer haar eigen gang in het huis. Ze krijgt meer vertrouwen in ons en haar omgeving.
Als ze niet bij mij in de hiobbykamer ligt, op haar eigen plekje dan ligt ze lui op de bank en de hobbykamer is er precies 2m vandaan… dus ze kan mij horen en zien. Of ze ligt op haar andere eigen plekje in de woonkamer haha. 

Eet ontzettend goed en stinkt niet meer zo.  Dit kwam echt door het voer. Ook haar vacht stinkt niet meer zo. Wassen doen we voorlopig nog niet. Goed borstelen, doet ook al wonderen. 

Ze wacht nu braaf op Stephan… zo leuk! Hoe dit gaat en dan al zo snel. Ze is pas 6 weken hier! 
Ik ben echt zo benieuwd  hoe ze volgend jaar is, rond deze tijd. Dit was een korte update! Een poot van Mira en een groep van ons

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon
Tweet 20
fb-share-icon20