4 maanden


Vandaag is Mira, precies 4 maanden bij ons en het gaat steeds beter. Vanavond nog even naar de losloopheid geweest. Uiteraard gaat Mira niet los want dan zijn we haar kwijt. Maar wat vond ze het leuk om andere honden te ontmoeten. En wat deed ze het goed.  Zolang ze maar niet zo druk zijn.

Dit houd ook in, dat ik a 4 maanden zonder stok en steeds grotere afstanden loop zonder stok. Allemaal door ons mirakeltje, ons Miertje… Omdat ik chronisch ziek ben en nu weer actiever bezig ben en ook zonder suiker door het leven ga, ook nog daardoor afval. Alles door Mira, 100%
Wij helpen haar en zij helpt ons.

En wat vind ze het leuk.
Het leuke is, dit is echt dichtbij maar helaas nog niet te doen om met haar lopend, langs een drukke weg en het spoor over te gaan. Dat durf ik nog niet.  Dus we gaan dan dat mini stukje met de auto. Dat geeft ff rust voor ons allemaal. E rust is het sleutelwoord met dit soort honden.
En door het wandelen in het bos en op de hei merken we dat ze zekerder wordt van haar zelf. Sinds vorige week, loopt ze zelf naar de voordeur en wil als eerste naar buiten, dat is echt ENORME mijlpaal!
Wat zijn blij met haar! Beste keus ever!
Een poot van Mira en een groet van ons

Please follow and like us:
error1
Tweet 20
fb-share-icon20